091125- Lilllördag med Curretott



BILDEN SÄGER ALLT!
du är super<3

091124- en måndag kvar till julafton!

Tiden springer verkligen ifrån mig, skolan tar tyvärr det mesta av tiden tråkigt nog. Snart Fredag iallfall vilket känns skönt, för jullovet är äckligt efterlängtat. 
Har inte så jätte mycket att skriva om eller ja jo men tar det när jag känner mig redo!
TOPPEN ELLER HUR? 

TobbEtott är här och vi ska se The sounds tillsammans, helt sjukt bra!
Nu tar mitt trista inlägg slut :D
SigneratIdaa


Jag och världens coolaste Curre, Du är toppen bästaste vän!


091118- guidedag!

Idag har halva min dag gått ut på att berätta om hur samhällsprogrammet fungerar för förrvirrade nior som inte vet vad dom vill riktigt än, och ja Curre och jag gjorde nog rätt bra ifrån oss. Hade tyvärr inte några treor med oss eftersom dom satt och skrev nationellt prov, men ja det gick bra iallfall:)
Ska ta och krypa ner i sängen, blir en lång dag imorgon. Vill helst av allt att nästa vecka redan ska bara över.

NEW MOON HAR PREMIÄR PÅ FREDAG, är jag sugen eller!??
signeratIdaa


091112-Torsdag!

Denna dag spendera jag också hemma kännde att kroppen behöve en vilodag till, blir skolan imorgon och nästa vecka blir inte kul alls. 3 prov som måste göras, taskigt läge att bli sjuk nu ja!
Har inte direkt något att skirva om dagen, sitter bara och skissar på tatueringen i Picnik, HAHA ser as bra ut eller inte men får en bild av hur jag vill ha det. Tyvärr har jag börjar tveka om den på ryggen och vet inte om jag vill ha stjärnorna på armen istället, jävla skit att min hjärna måste sätta igång och tänka just nu. Ska iallfall ha in minst två när jag fyller 18, en födelsedagspresent av mor och far, underbart!

JAG borde få ett pris för hur jävla duktigt jag är på picnik, pstt!
signeratIdaa



091111- lilllördag

Onsdag eller lilllördag som man kallar det, har själv itne firat det på något speciellt eftersom jag varit sjuker ni ett bra tag. Tråkigt som fan!
Curretott är fort sjuk hon med, och jag som skulle överraskat henne på fredag med lite blommor och choklad men istället måste jag sitta i en bil i 20år för att komma till en match som börjar halv 8 vilket betyder att man inte är hemma från 12, innebandy är kul men fan inte sånna reser haha!

Har kollat lite om resan som vi planerat med några tjejer, och det ser ljust ut!! GALET, JAG LÄNGTAR REDAN!
1vecka i solen och en massa drinkar och underbart sällskap!
Nu ska jag krypa till sängen kolla film eller ngt, blir troligen skola imorgon får se hur jag känner mig om kroppen behöver en dag till för återhämtning men nja får tvinga mig dit känner jag.
signeratIdaa

-mor&far, jag älskar er!
 


091108- tillbaka till helvetet!

Helgen är slut och helvetet börjar imorgon, önska verkligen att allt med läxor och prov bara kunnde vara över. Spela iallfall match igår känner mig inte riktigt kry idag asså haha, träningsvärk och  trött. Börjar känna mig krasslig med, inte bra hinner inte att vara borta ngt, missar ju tusentals genomgångar i skolan.

Min lilla Nellia har blivit jätte sjuker också:( så hon ska in till farbror doktor och kolla så det inte är ngt allvarligt, du får krya på dig tussen och skicka sms till mig så fort du kommit därifrån!
Nej nu måste jag plugga lite geografi..usch jag hade hellre slappat med söster och parne som ska kolla änglar och demoner ikväll. Ska ta filmen när han inte ser, lär inte få mina två änglafilmer på ett tag, tar år med beställningar ju. Men när jag väl får dom som om att jag kommer sitta klistrad  framför tv:n så fort jag får tid över!
Filmerna slår män som hatar kvinnor, Titanic. Sorligt men sant! <3
signerat Idaa

  

091106- fredag!

Äntligen är en tuff vecka i skolan över, bara 5 eller 6 veckor kvar till jullovet. Min helg kommer bestå av match, party med brudarna och plugg, prov på måndagar och onsdagar suger. Sitter förövrigt och förösker få ihop det sista på mitt historia arbete, tror inte MVG uppgiften känns lockande just nu. Är rätt duktig på historia men arkeologin är intressant men skit svårt. Sitter och riktigt anstränger mig. Har iallfall fått fram en del bra grejer, tur de.
Som vanligt hörs Amanda Jenssen ut ur högtalarna, koncentrerar mig bättre med henne där haha!

På lördag blir det party med töserna vilket jag längtar och taggar till redan nu, har dock inte haft en vit helg på skit länge känns det som. Gangster jag har blivit!


Dagens ämne!
Kolla runder i lite gamla tidingar innan och då hittar jag en artikel som upprörde mig som fan med rubriken. - Vi fick inte komma in på krogen- anledning- vi var tatuerade!
Var fan är världen på väg är min första fråga!
Jag är själv tatuerad och planerar redan på att göra en väldigt stor så fort pengarna rullar in, ska jag då bli portat från en viss klubb för att jag inte håller den puttinuttiga stilen men rosa klänningar och guldiga högklackade skor och dricka champange istället för en god rom och cola!?
Nej, den där artiklen gjorde mig bokstavligen jävligt arg. Vi har Anders Borg som är en av våra politker som sitter med ring i örat och hästsvans och styr och ställer, ska han då bli portat från vårt regering för att han inte ser ut som resten av partinissarna!?

Att se ut på ett speciellt sätt har vrängt i mitt och säkert tusen andra ungdomars huvuden, men det får ta stopp någonstans!
Jag har kurvig kropp och har skämts så jävla mycket för de men nu!?
aldrig i livet att jag går och tittar på en av blondinbloggarnas bilder och tänker hm. jag vill se ut som dom!
Pytsan i helvete, jag hade hellre gått med en påse på kroppen än att se ut och vara som dom!
Jag vill ha stora tatueringar,pircing i bröstvårtan och se ut som JAG VILL!
Nej innan jag säger något korkat sätter jag pungt, men det är löjligt var världen är på väg!
Signerat Idaa

pic1:Kat von D, en av de vackrate kvinnorna i världen!
pic2: Min egna tauering som kommer få betydligt mer vänner så fort lönen rullar in!
    

091105- äckel spruta!

Igår tog jag vaccinet mot svininfluensan och har gått konstant och gnällt på hur ont jag har i min arm och övanpå det fick jag feber och riktigt äcklig hosta i natt och övanpå det, ja håll i er det kommer mer!
Mina armar och ben har helt domnat bort, vilket nog inte är så jätte bra. SÅ just nu sitter jag och skriver med ett finger, helt unerbart fort går de. 

Precis skrivit klart historian har lite finslipp och MVG frågan kvar, känns som jag skulle behöva skiva klart allt idag men nej jag behöver lite vila nu. Imorgon ska allt bli klart och på Söndag ska jag med ett leende skicka in det till Mats!
Nej nu jävlar blir det lyxfällan och Grannfejden och en stor apelsin.
signerat Idaa

Ni skulle fått en just nu bild, men nej vi väntar med de HAHA!

091103- livrädd!

Sitter här och bokstavligen skakar så nervös och rädd jag är inför svininfluenssprutan imon,
ligger tyvärr i en riskzon i och med min astma så det är nästan ett måste att jag tar den jävlen. Astma visste nog inte ni kära läsare att jag hade men nu vet ni de, har levt med den i snart 3 år har jag för mig. Har dock inte vissa allt för mycket respekt för den, röker en del när jag festar, och ja dricker gör jag ju med men man måste lära sig att leva trots en sådan "sjukdom", mina medeciner som jag tar två gånger varje dag är jag äckligt noga med nu så det är väl därför inte spriten eller rökningen satt sina spår än?

Nej nu ska jag inte prata om något som är så negativt som astma, spruter, rökning och sprit. För sånt vill man inte läsa om eller vill man ?

Amanda Jenssen. min egna gud har som ni flesta vet släppt nytt album med namnet Happyland. Min egna åsikt är att albumet är så mycket bättre än Killing my darlings, en helt annat sida av Jenssen. Mer jazzigare vilket jag älskar och hennes röst!
Vi ska inte ens gå in på de för ordet FANTASTISKTUNDERBAR räcker!
SigneratIdaa

Jag just nu: Trött som ett fågelbo efter en hård träning!

091102- tiden rinner ifrån mig!?

Kan inte fatta att det är en månad kvar till jul snart, vart har mitt 17åriga liv tagit vägen!?
Snart 18 år vilket innebär att jag måste söka jobb, mönstra, gå i skolan gud jag blir stressad redan nu.
Tyvärr så lär bloggen komma lite i andrahand nu för det här med skolan tar så jäkla mycket tid. Har fullt upp 4 veckor framåt nu med allt från Historia till Naturvetenskap, tonåringar ska hata sitt liv ibland och just nu gör jag de.
Har iallfall haft ett superbra lov, spendera mycket tid med min lilla Cornelia, en hel del fester med en hel del för mycket dricka och en hel del galna val och historier haha. Men nej kära läsare det kommer jag itne dela med mig av här ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra film och bara njuta av värmen. Imorgon är det Tisdag vilket för oss en dag närmare helgen, vilket betyder utgång med töserna. Underbart!
Sista meningen ger jag till min header, nu är du på plats!
Signerat Idaa


-
Kamran är fort. i sönder!

RSS 2.0