100224-Onsdag

Mina dagar har jag spenderat i Perstorp hos min bästa vän, det har varit great! Dock ätit liiite för mycket haha, men jag tackar inte nej till Monicas underbara mat det gör jag inte:)
Nu ska vi snart dra ner till tåget för att Nellia ska ta bort bölden bakom örat, ikväll blir det hem till världens bästa linus:)
signerat idaa

citat av Idaa till TobbE: DET ÄRE DUU JUUE?


100222-Måndag, sportlov!

Jag börat mitt sportlov på bästa sätt och det är att leka med Cornelia, vi ska laga borrmaskiner, spika fast dörrar och montera en glasdörr. Vi är ytterst manliga och det gör att jag inte har tid att sitta och blogga just nu som resten av världen gör! 
Vakna vid halv 5 av att mobilen var sönderbombad med sms och dylikt haha och en tanke på att kolla hockeyn, jag hade fattat ett beslut att jag skulle kolla men nock fan somna jag om, moget?
signerat Idaa

-jagälskardigbästavän<3


100220-Lördag

Nu sitter jag hemma hos Tobias tillsammans med Curre och Emelie och det blir skräckis för fulla muggar!
Skriver sen, hej hej!
signerat Idaa

100217-onsdag

två ord, spytt och feber!

100215-Måndagkväll

Nu har jag suttit med mitt vetenskapliga i 2 timmar och har bara en sak kvar, känns underbart! Så imorgon på min lediga dag ska jag äntligen få det inskickat.
Nu ska jag slänga mig i sängen för att läsa lite franska lär nog somna rätt fort för jag känner mig inte alls vidare bra. Blir väl att svälja en kopp te och se hur skallen och halsen mår imorgon, usch gillar inte den här känslan, sjuk på lovet? Nja nej tack! Jag som ska boka tatueringstid och åka skridsko med curre!

Hoppas ni har haft en bra skoldag, för min var perfekt. En lektion sen hem :)
sov så gott!
signerat Idaa

Det är galet vad snygg han är robert pattinson!



100215-Måndag

Lagom trött man blir på folk som inte kan betee sig, orkar inte lägga ner någon onödig energi punkt slut.
Förövrigt ser min dag ut så här, franska -håla- -håla- engelska -håla-, underbart så det blir att gå hem få vetenskapliga klart och plugga franska, snacka om att lovet är efterlängtat!

Nu måste jag jobba vidare!
signerat Idaa

100213- LÖRDAG!

Och jag och favoriten Curre ska börja partaya nu, finklädda och klara och första glaset med vin är nere, underbart:)

kommer bilder imorgon eller så fort jag får tid att ladda upp alla, ha en fantastisk kväll alla bloggläsare:)
signerat Idaa

100210-Onsdag♥

Nästan hundra procent klar med Vetenskapliga, känns förjävla bra måste jag sä! 
Dock blev det ingen vila för min del, blev en hel del franska och det ska jag fortsätta med nu .suck. 
signerat Idaa

-en typisk bild av en samhällare!


100210-Onsdag

Sitter med vetenskapliga och det kommer jag göra 3 timmar till, efter det väntar franska hoppas starkt att hon fort är sjuk imorgon för är fett nervös för detta provet! Ska iallfall se till att bli någerlunda klar med vetenskapliga har inte så jätte mycket kvar känner jag, lite till på avhandlingen sen lite på källkritiken och så bara. Är rätt mycket men ja det är bara och bita i det sura äpplet:)

Nu kallar mormor att det var fika, mormors bullar är bäst!
skirver ett inlägg ikväll med om jag har hjärnan kvar.
signerat Idaa


Ett till bevis på att killar SKA ha skägg!
Jared Leto, sångaren i ett av favoritbanden 30 seconds to mars!
si

100209-Tisdag♣

Idag känns det mer som en klöverdag, vakna upp vid 11 av att tandläkartiden knepa men det löste sig på bästa sätt. Missa dock skolan men men man klagar inte direkt men hade nog behövt tiden, får ta igen allt imorgon för då ska jag ha en riktigt plugg dag med både franska och vetenskapligt arbete. Känner mig duktigt!

Blev iallfall "friskförklarad" från tandläkarna, så nu ska jag bara dit om något krånglar, lycklig till max. Trodde inte först att det var mina tänder när dom visade hur jag såg ut innan på gammla bilder. Snacka om vingt och snett men nu, HALLÅ HOLLYWOOD SMILE!
Nu hade jag tänkt krypa till min nybäddadesäng och dricka en kopp te och kolla...... precis hem till midgård. Imorgon är det Onsdag vilket betyder låång dag i skolan med trafikkunskap sista lektionen, lite drygt utan Curre som fortfarande är sjuker de lilla kiosket. BLI FRISK NU!♥ Får helt enkelt bita ihop, har som tur väl Jenny och Elin♥ det hade inte varit lätt om dom också varit sjuka haha:)
Nej nu ska jag bara höra klart på LADY GAGA-Monster sen väntar sängen, tycker för övrigt den kvinnan borde få ett pris, asskön stil och helt underbar sångerska. Inte som Jenssen men ändå;)

NEJ nu så, godnattpåer!
signeratIdaa


-helgen kommer för övrigt bli topp!


100207-Måndag

Det är nästan en vecka sen jag skrev sist, förlåt men bloggen har varit lite i lä nu. Har helt enkelt haft så mycket annat för mig. Blev en fest helg fast jag inte skulle men ja jag faller för grupptrycket och det var jag glad över att jag gjorde:) Blev en helg med välta bord,fejk slagsmål,sång,dans,skink mackor och en arm som fick kramp. Är inte lätt att vara tonåring dessa dar, det ska gudarna eller något sånt veta! Kom och tänka på en liiiten sak när jag satt här och skrev på mitt vetenskapliga, rökning? Har ingen aning vart det kom ifrån men det gjorde de. Jag ska inte komma med något långt om hur mycket jag hatar rökare, nja för det gör jag inte. Jag rökar själv dock mest till fest för att jag tycker det är jävligt gott till drickan och känner absolut inget ont mot folk som gör de konstant, det är ett personligt val och kan tycka att de som inte accepterar folk för de val dom gör, är inga riktigt vänner. Ex jag är samma Idaa fast jag håller en så kallad "cancerpinne" i handen, inte så mycket mer med de. Rökar man så rökar man, så varför en av de "stora" bloggarna döljer sin cigg bakom en bubbla vet jag inte! Nu har jag luftat strupen om vad jag tycker, så nu tillbaka till lite annat plugg. Imorgon blir det Helsingborg och kära tandis! signerat idaa

100202- Tisdag♥

Dagen har jag spenderar hemma för min arm har sagt aj aj aj hela natten, så kände att jag inte ska gå till skolan och beklaga mig för kära Spb-08 haha:)
Så istället blev det en del vetenskapligt skrivande, kom en bit men långt ifrån klar. Skulle pluggat franska med men nej det får jag ta imorgon istället.
Imorgon blir det även The Tivoli med bästaste Curre och syster, förhoppningsviss TobbE och hans vän med, får se hur det går med armen men ja dit ska jag iallfall:)

Msn konversationerna blev intressanta idag med, man hör av från folk man inte pratat med på bokstavligen år haha. Ja livet är allt bra knasigt ibland.
Ska iallfall hoppa in i duschen nu, och efter de ett avsnitt hem till midgård innan jag somnar. För imorgon ska jag bege mig till skolan, kom på nu att hur fan ska jag hinna plugga franska imorgon? Ja jag får fan lösa de på något visss! 
signerat Idaa

-du vet att du alltid har tvillingen och mig <3


RSS 2.0