090929- sång sång sång!

Nu sitter jag och spelar in sången igen, slutar med att jag hamnat här på sistone vilket känns rätt bra. Ska ta och skicka över filerna till min kära morfar som brukar sitta och knåpa med sånt. 
Sången började jag nog med när jag var runt 12, det var väl då som alla andra man började i dushen men i början av 8:an startade jag och ett gäng killar i min klass ett litet band där vi lirade en hel del rock, vet inte om killarna gillade min väldigt anorlunda röst men det gjorde dom tydligen för vi höll igång till slutet av 9:an och efter det gick vi skillda vägar en av dom hamnade på Estetiska lingen bakom trummerna och resten på väldigt tekniska program.
Hur det kan komma sig att jag inte ville gå estet sång? Jag tycker helt enkelt inte att jag är tillräckligt bra, jag hör det från nära och kära och på den 65 års festen jag sjöng på fick jag tilloch med se tårar. Jag har hört det från folk som inte ens hört mig sjunga, jag har hört det på en fest med min systers vänner, jag har hört det från dom flesta men är fett osäker på mig själv vilket är mitt eget fel! 
Nå när videon är klar ska ni få höra och se själva vad ni tycker.

Nedan har ni (enligt mig) världens bästa sångare!
signerat Idaa

Miley Cyrus                                                         Celine Dion
   

090929- hata sj!

Just nu har jag ett stort hat mot Sj och deras priser!
Dom vill så gärna att vi ska ta hand om miljön och åka mer tåg, sänk priserna så ska ni se att jag åker tåg politekerjävlar..  Men jag hittade faktiskt en biljett för 240 kr tyvärr så går den från malmö och hela vägen upp tiill Stockholm men men kommer träffa pojken på vår 1års dag iallfall :)

Efter matchen väntar mina historia böcker, känns som jag kan det men måste plugga endån så är det bara.
Nu ska jag fixa till mig litekänner mig eh rutten haha, Föresten för er som missa så va skåne och skånskan med i Kvällsposten idag, underbart!
Signerat idaa

090928 - ?

Igår blev det ingen uppdatering för det kom så mycket annat ivägen dåligt nog, idag skulle jag pluggat historia men det vill sig inte det heller,  men måste verkligen ta tag i att läsa klart lite av boken ikväll.
Har haft en ute dag i skolan idag, vilket sluta med att jag var dyngblöt efter vi varit ute och gått i regnet i 1,5 timme, efter det så  blev det lite bowling iallfall vilket var jätte kul. Jenny, curre och jag skulle avsluta med en strike så vi hade 4 banor för  oss själva och ja till slut fick vi ner varenda kägla haha:)

Nu hade jag tänkt göra en kopp te och kanske läsa lite historia om jag inte hittar något roligare, nej usch måste skärpa mig med skolan!
det var allt för dagen tror jag.
signerat Idaa


090926- nu sticker jag

Nu blir det innebandy  i Munka och jag kommer sitta på läktaren iklädd det här!
Uppdaterar nog från mobilen om jag får igång allt :)
Signerat Idaa

Tröja: en present från kusin
Byxor: Bik bok
+ Kavaj från Jc, halsduk från H&M

090926 - innebandylördag

Vakna för en timme sen, segt men det blev en god frukost iallfall. Ska köra Fredde nu för att hämta Macce sen blir det att följa med syster till matchen som spelas i Munka, tråkigt att inte få vara med på seripremiären ioch med alla medciner men men inte så mycket att göra åt.
ikväll ska jag passa kusinerna vilket ska bli kul faktiskt, ska se den nya Hanna Montana filmen, dom bokstavligt talat älskar henne haha:)
Blir väl att plugga lite historia med, vilket känns tråkigt på en lördag men det är inte mycket att göra åt där heller.

Nej nu måste jag duscha, sätta i linser, klä påmig men vad ska jag ha på mig?
signeratIdaa

ungefär 60 minuter efter den här bilden tagits trillar jag och förs sedan iväg med ambulans, men det får ni höra mer om någon annan dag.

090925

Tillbaka på ruta ett igen, min förra blogg pajade helt eftersom jag så klokt inte sparade en backup på alla min filer jag hade. Smidigt värre!
Fick börja om helt och det enda som är nytt är att där är ett extra n på perssoonn. Tyvärr blir det ju och registra om sig på alla jäkla bloggsider vilket suger!
Iallfall för er som är här för första gången så handlar min blogg om det som intresserar mitt 17åriga liv.

♦ Sång/musik
♦ Tatueringar
♦ Innebandy
♦ Relationer/kärlek
♦ och lite av min vardag och hur det funkar att gå i andra ring på Samhällsprogrammet.

Nu ska jag tillbaka till min desgin, blir en enklare vertion nu för den rosa som jag hade innan blev jag såå trött på haha.
Signerat Idaa


11månaderälskling. Du är fantastsik<3


RSS 2.0