091029- lev livet !

Dagarna flyter på och höstlovet är snart slut, vilket är väldigt deprimerande. Var ute och hälsa på superMicke, prata massa strunt som vi brukar, snart ett år sen olyckan och du ser bara kryare och kryare för varje gång jag ser dig vännen:)

Nej nu måste jag sluta och skrika ut IF I COULD TURN BACK TIME med Cher haha, måste se riktigt kul ut så snart kommer väl pappa ner för trapporna och skirker att jag ska sänka och låte Cher sköta sjungandet HAHA.

Nej nu känner jag hur stressen hoppar på mig, skulle börjat med historian idag med men nej jag kom inte så långt. Får hoppa in duschen och efter det ska jag hem till Martin med några vänner, så träningen hinner jag tyvärr inte med idag:/
På tal om dagens rubrik så kommer den från mina egna tankar, jag har en hel del på tankarna men ska släppa de och leva mitt galna liv som jag brukade. Det är det bästa jag kan göra för mig själv just nu, och just nu är det mig själv jag ska tänka på.
Mina vänner är dom bästa och jag är så tacksam och glad för att jag har er alla<3

-
avslutar med en bild på DEN ULTIMATA snyggingen, Robert Pattinson. Killar det är så här det ska se ut!
signerat Idaa



091028- ibland hinner inte hjärnan med!

Det har varit några hektiska dagar så bloggen har inte hunnit med. Var fest hos Elin förra lördagen, och jag hade en riktigt rolig kväll och natt. Vaknade på morgonen lira Fifa och tjocka mig tillsammans med Cornelia. Igår var jag även med Cornelia, snacka massa skit, lira pingis och bond och sen blev det Pizza. Inte helt fel. Var träning på kvällen och efter det hamnade jag bortom klippans gränser. Men det tar vi en annan dag.

Ah, känns inte som jag har så mycket och skiva om eller ja jag har rätt mycket att skriva om men som blondinerna hänger jag inte ut mitt liv på en dataskärm. Det hade säkert blivit så fan mer läsare men detso fler onödiga kommentarer.
Ja, nu till helgen hoppas jag på fest och lite annat gott :)

Nej nu kallar soffan och skräckfilm med bror.
signerat Idaa

- H
an hade fått bita mig alla dar i veckan!
se och kopiera grabbar;)


091022- lördags suget är här!

Plugg Plugg Plugg, snacka om att det ordet står mig upp i halsen. Franska och Samhällsprov imorgon och det känns fort. som om att jag inte kan de. Jobbigt värre!
Nu ska jag ta en promenad till med vovven, efter det mer plugg sen blir det bara att mysa i sängen.
Helgen kommer bli toppen det känner jag på mig.

looking good!
signerat Idaa


091019

Har varit dålig på att uppdatera och det är jag ledsen för men har helt enkelt haft fullt upp. Helgen var toppen, började med klassfest i fredags och kalas för bror på lördagen. Kan direkt säga att Fredagen var roligast haha, blev dock liite mycket att dricka men men så ska det va haha.
Idag var det då tillbaka till skolan, tråkigt värre för jag har fullt upp. Två prov på torsdagen och en redovisning på Fredagen sen är det äntligen ett efterlängtat lov och det här lovet ska innehålla precis allt!
Nu ska jag sätta mig vid mitt historiearbete  igen, suck.
Fast först, lite bilder sen Fredagen :)
Signerat Idaa

              
  
           
   

  


14/10-2009

Onsdag idag, vilket nog inte betyder så jätte mycket mer än plugg då. Hoppas även på en sväng in till väla för att hämta min nya mobil för får jag inte ny mobil den här gången så kommer Telenor få höra så mycket skit ur min mun!
Skolan idag var väldigt speciell, fick reda på att vi bara hade två lektioner på HELA dagen, kul!? inte speciellt. Så där satt Curre,Robin och jag på torget och "plugga" naturkunskap, sen kom det fram till att vi inte ens ska ha provet!
Irretationsmoment AB. Ett plus är ju att jag får några dagar till att plugga på, underbart som jag inte har andra saker jag vill göra? typ LEVA!
Nej nu ska jag tjata på pappa Anders.
Hadet!
signerat Idaa

-Tyvärr så kommer det inte komma bilder på ett tag, kamran har lagt av helt-


091013- plugg!

Vilket inte är ovanligt just nu, ska iallfall komma iväg och träna någon timme vilket ska bli skönt.
Efter det blir det en sista koll på naturen, usch!
Har inte så mycket mer om den här dagen, känner lite torka på bloggfronten, så får se till och göra något med mitt liv så jag ha rngt att skiva om haha!

Nu ska jag fika,plugga och ringa tvillingsöster.
signerat Idaa


091012- Skolhelvete!

Är jag trött på skolan eller är jag trött på skolan !?
Har nu suttit med Naturvetenskapen i 3 timmar och fattar fortfarande ytterst lite, tråkigt värre. Får se till och läsa lite ikväll och om det inte sitter får jag fan vara sjuk imorgon, gangster jag är men ibland behövs en extra dag helt enkelt.
Hade iallfall match igår vilket var min första sen bihålsskiten. Vinst blev det med 0-6, har tyvärr aldrig sett ett råare lag. Så äckligt fula i spelet, att dom kan leva med sig själv, suck och stön och hjälp!
Nej nu måste jag nog tillbaka till böckerna ska ta och titta lite Time out med, lite roligheter är jag värd.
Signerat Idaa


091010

Varit  en riktigt jobbig vecka, när förhållande tar slut tar det verkligen på krafterna. Har världens bästa vänner som gett mig stöd!
Idag har jag tyvärr inte gjort ett skvatt, städat och möblerat om rummet bara. Ikväll blir det iallfall fotboll med Parne för min kära syster är och jobbar, jobbigt värre haha men imorgon åker dom upp till Stockholm och ska kolla Green Day, vilket jag är liiiitte smått avundsjuk på.  Mest på att dom ska upp till Stockholm för jag hade gärna åkt upp och gjort av med lite pengar.
Nej nu ska jag upp och laga mat med mor. Hörs imon!
signerat Idaa

091005- den där kärleken

Jag orkar inte blogga just nu.
Min skatt och jag är inte längre vi, men det här var det bästa för oss båda.

Viktor du kommer alltid vara så speciell för mig du kommer alltid vara en så in i helsikes bra person. Du kommer alltid vara med mig, glöm inte de.

091002

Ny månad nya möjligheter, tyvärr så har mina möjligheter bara varit skolan. Fram till lovet har jag sex prov/inlämningar, så tid till bloggen har varit lite sisådär. Hoppas att jag lägger ner lite mer tid nu i helgen men har rätt fullt upp då med haha:)
Idag ska jag kolla innebandy imorgon fest och söndag plugg. Söndagen ser jag mest fram imot, eller inte.
Nej nu måste jag springa för dom kommer och hämtar mig vid 6.
SigneratIdaa




RSS 2.0