100130- Hos bästaste!

Sitter just nu och väntar på att Curre och hennes mamma ska bli klara för när dom är det blir det att ta bilen till Billesholm och kolla när lille Aron spelar fotbollscup, gissar på att Curres stjärna till bror gör 30 mål:)
Ska ta tag i mitt liv och platta håret en snabbis, för ja domarna kan ju va snygga hahah ;)

Ikväll blir det troligen filmkväll med gammla gänget får se om någon lyckas komma överrens  med var vi ska vara och hur vi gör ananrs blir jag kanske här en natt till vem vet:)
Nej nu ska jag ta och flytta mig från datan!
signerat Idaa

HAHA, vefan men trött var jag iallfall!


100128- Torsdag ♥

Blir ett väldigt sent inlägg idag, eller ja för nattugglor så blir det nog ett tidigt. Där gled jag ifrån ämnet direkt, har en liiiten vana att göra de nämligen haha. Har blivit en hel del pluggande idag, började dagen med samhälle där det var full rulle på de vetenskapliga arbetet som jag ÄNTLIGEN kommit igång med. Dagen flöt på hur bra som helst tills jag fick reda på att jag kommer ha ett prov fram tills lovet och jag som knappt kan skriva med min arm. Jaja bita ihopa är jag nog rätt bra på så länge jag inte har ont för har jag ont så har jag. Får helt enkelt få allt att funka och nu när jag inte tränar får jag lägga den tiden på plugg istället, underbart! 

Ska iallfall se till att komma i säng tidigt för imorgon blir det upp i hyfsad tid packa väskan för min helg ska jag spendera i Pers torp eller hålan som gud glömde enligt min morbror haha. Blir myspyshelg med bästaste Corneliaa vilket gillas starkt :)
Nej nu blir det en kopp te och ett hem till midgårds avsnitt, gud jag älskar verkligen de programmet. 
signerat Idaa

C.H.K du är bästilibäst♥


100127- Gammal vänskap rostar aldrig♥

Just nu har jag två msn-rutor uppe, den ena är TobbE min kära nästkusin och den andra är Linus en av mina närmaste killvänner. Medans jag satt här och snackade massa skit om allt mellan himmel och jord kom jag och tänka på hur jäkla mycket jag delar med dom två killarna egentligen.
TobbE har jag kännt hela mitt liv och Linus lärde jag känna i 6:an, och jag kommer ihåg att jag hata han av någon anledning, kommer inte ihåg varför men jag gjorde de. Sen på någon vänster började TobbE,Linus,Emelie (min tvilling) och jag umgås väldigt konstant. Skratten kan jag inte ens räkna, kom ihåg en speciell gång när vi var hemma hos oss, Emelie Linus och jag skulle upp tidigt för att gå på en konfirmationsläsning, tänkte inte så mycket på de utan vi lekte vidare, gjorde våra ljud, gav våra elaka kommentarer om höfter och chips till varann och helt plötsligt var klockan 4 på morgonen och då var det dags för oss alla att säga hejdå för kvällen eller ja morgonen.

Att kunna ha så kul att man glömmer tiden, att kunna ha så kul att man kan ge elaka kommentare till den andra utan att veta att den andra tar illa vid, att kunna ha så kul så att man skrattar så att tårarna sprutar, att kunna ha så kul att man ibland glömmer var man är, det är toppenbra! 
Så det här korta men ändå betydelsefulla inlägg vill jag ge till mina två otroligt underbara vänner, Tobias Olsson och Linus Borg. Utan er hade jag inte varit den Idaa jag är idag, ni är topp och ni betyder!




100125- Måndag♥


Alla älskar en nystart på veckan, en vecka med nya läxor och nya möjligheter att bevisa att jag ska ha det där goa betyget! 
Ja jo om man hade den motivationen ändå, men icke. Ett samtal med en tvättmaskin hade varit mer motiverat än skolan just nu. Kan till och med beskriva min motivation, den ryms på mitt köksgolv och dom som varit hemma hos mig vet hur litet mitt köksgolv är!
Har iallfall lyckats gå och skada sener och helvete i armbågen så tar ju 27 år att skriva detta pyttelilla inlägg, och ja som det märks tar jag ut min arghet här på bloggen, arghet? finns inte ens ett ord som heter så eller jo nu finns de. Nej nu ska jag ta och sluta fula mig här, känns som jag har lite för mycket energi för de haha!

Tänkte dock avsluta med en låt -texter som satt sig på näthinna.

-And I don't care that the truth goes far, I don't care what we are, I don't care 'Cause I don't need another scar on this worn-out heart-

- Det känns jävligt bra just nu!


100117- Söndag

Min helg kan beskrivas som en mys helg, fredagen blev det massa filmer tillsammans med Robin,Tobbe, Emelie, Curre, Frida och Alex. Riktigt mysigt var det :). Lördagen var inte mycket sämre för där blev det alla Saw filmerna tillsammans med Robin, Tobbe, Curre och Emelie, och jag som hatar skräck filmer så det började som vanligt att jag skrek när förtexten hoppade fram! -Fritt fram att skratta för kul är de- 
Filmkväll innebär en hel del godis och chips så jag rullar fram snart asså, får se till att ta tag i mitt liv och börja ta lite nutrulett och ut och gå när jag inte tränar innebandy. Se hur lång tid det tar för att få igång mig själv nu då haha. 

5 veckor kvar i skolan då, blir att kämpa på med det stora vetenskapliga arbetet som vi ska ha nu. Riktigt nervöst
det börjar bli. Har fortfarande kvar lite av de damp jag fick i hm fredes tror jag det var, tycker rätt synd om Elin, Jenny och Curre som fick stå ut med mig haha, men arg var jag för ska folk ändra åsikt hej vilt och vända kappan efter vinden och göra saker bara för att jävlas kan man lika bra skita i de!
Nej nu ska jag se till att beställa en biljett till Amanda jenssen konsert på the tivoli den 19 mars, den dagen kommer bli pricken över i:et och fick mitt anfall att lägga sig haha!
Nu är jag så slutkörd på datan så ska slänga mig med en varm kopp choklad och kolla på hem till midgård, topp topp! 
signerat Idaa

-bild: Den kvällen, oh herregud curre haha!-
Du är bäst och tack för denna helg med en hel del garv som vanligt!<3



100113- onsdag=plugg

a min Onsdag har varit 2 timmars vila och resten plugg men nu är det äntligen inskickat! 
Historia är skit kul men den här uppgiften har varit mindre rolig, ibland är sammhällslinjen pest. Gårdagens inlägg blev en kul och inte oförväntad tvist, man var beredd det var man och ångrar jag det inte ett smak!

Ska iallfall göra en god middag nu eftersom jag inte käkat sen lunch i skolan. Jag som älskar mat, ja det har varit en jobbig dag utan mat i magen haha. Blir att smälta maten med ett avsnitt Hem till Midgård, tycker gott dom borde göra fler avsnitt för det programmet hade humor.
Ja tyvärr blir det ett kort inlägg idag, ska se till att komma i säng tidigt för imorgon väntar en heldag i helsingborg med klassen och där väntar teater och annat mys. Blir en sväng in till någon tatuerare och pircare för att diskutera mina små förslag och ja dom kommer jag berätta mer om imorgon för nu skirker min mage efter mat!
signerat Idaa 


TobbE, no hablo inglés!





100112- tvåtusentio, nytt år nya möljigheter!

Bloggandet har legat på is nu i snart 2 månader, hade tappat allt vad insperation kallas men kände när jag satt och kolla igenom mina standar bloggar att suger kom tillbaka, vilket känns riktigt bra!

Det nya året har börjat, känns konstig att säga 2010 för det känns verkligen inte som det är just detta året allt kommer hända. Tiden har helt enkelt sprungit ifrån mig, det nya året innebär så mycket. Resan till Kos med töserna, jobb, körkortet, pubarna och framför allt att man blir 18. Sjukt! 
För att sammanfatta 2009 och 2008 så blir det väl att åren har varit lite mer än okej. Jag träffade Viktor som jag var tillsammans med i 11 månader och fortfarande har sjukt bra kontakt med, vilket jag värderar så högt för han är en helt fantastisk människa. Jag började på gymnasiet, vilket känns enu sjukare att tiden med SPb-08 snart är slut, sista året  kommer gå fort det lovar jag. Tror nog inte en enda skandal inträffade i mitt liv eller jo att min tvilling blev grymt sårad av att hennes kärlek dumpar henne för hennes bästa vän som för övrigt satt här hemma och sa att han borde kastreras för det han gjorde mot min tvilling, och att du mr M bara kan ta och komma fram till mig och snacka så jävla mycket SKIT om att du inte har tid, ni två finns inte i min värld längre och ja jag hoppas ni läser det här för ni förtjänar vart ord. 

Annars har mina två år varit ja som jag skrev innan mer än okej. Ny människor kom och vissa gick. Cornelia HK, bästa vän. Det finnas faktst inte ord för hur glad jag är att jag träffat dig, du är som mig fast i en annan kropp:D

För övrigt krossa jag TobbE på NHL, tyvärr så gjorde han 2 tur mål i slutsekunderna så han vann men ja jag krossa han ändå!
Nu ska jag lägga mig i sängen och knarka huvudvärks tabletter och te, för förkyld är jag som fanken!
signerat Idaa


Mitt nya år kunde inte börja bättre!
Bilden är på mig och mannen myten och legenden Anders Hellgård, som har varit min innebandy idol sen jag var typ jätte liten. Bilden är som den är på mig men det skiter jag i!


RSS 2.0